WELKOM OP ONS TOONPARK TE WUUSTWEZEL

Een klassiek project

Trots op de klassieke vormgeving van je woning? Dan wil je vast en zeker ook een klassieke carport in dezelfde stijl. En dat is gemakkelijker dan je denkt! Bovendien kan je zelfs kiezen voor interessante extra’s zoals een geïntegreerde berging of fietsenstalling, zodat niet enkel je wagen het jaar rond droog staat. Hierbij is het ook belangrijk om te kiezen voor houtsoorten van de beste kwaliteit, om jaren later nog steeds genot te hebben van je investering.

Daarbij is het ook essentieel om ervoor te zorgen dat die carport mooi aansluit op het landelijke karakter van je woning. En dat is waar wij in beeld komen. Samen met jou overlopen we de opties en personaliseren we het ontwerp van de realisatie. Alles wordt afgestemd op jouw persoonlijke smaak, zonder het grote plaatje uit het oog te verliezen.

Wil jij graag zo’n klassieke carport? Haal dan alvast wat inspiratie uit onze realisaties of kom gewoon eens een keertje langs in onze toonparken. Hier vind je namelijk meer dan 30 modellen in de meest uiteenlopende stijlen en vormen. Daarnaast helpen we je graag met professioneel advies om de constructie van je dromen samen te stellen!