WELKOM OP ONS TOONPARK TE WUUSTWEZEL

Een modern design

Wil jij een opbergruimte in je tuin met een minimalistische look? Dan kijk je best eens naar een moderne blokhut. Het eigentijdse karakter zorgt namelijk voor een strakke uitstraling. En ondanks het sobere en elegante ontwerp, doet deze constructie zeker niet onder in comfort en design. Integendeel, het zorgt er zelfs voor dat je kan genieten van een optimale plaatsbenutting. Die bovendien dan ook nog eens naadloos aansluit aan je woning.

Hierbij laten we je volledig vrij in de keuze van de houtsoort. Want elke variant die wij aanbieden, is van de hoogste kwaliteit. Natuurlijk kan je wel rekenen op onze vakkundige expertise. Wij willen dan ook dat het een tijdloze creatie is, volledig naar jouw smaak, waar je nog jarenlang van kan genieten. Bij ons is je investering het dan ook meer dan waard.

Wil jij graag zo’n moderne blokhut in je tuin? Haal dan alvast wat inspiratie uit onze realisaties of kom gewoon eens een keertje langs in onze toonparken. Hier vind je namelijk meer dan 30 modellen in de meest uiteenlopende stijlen en vormen. Daarnaast helpen we je graag met professioneel advies om de constructie van je dromen samen te stellen!