Op zaterdag is ons toonpark te Wuustwezel open op afspraak

Toonpark Rijkevorsel opening voorzien voorjaar 2022 !

Verleng je woning met een bijgebouw

Als je op zoek bent naar een mooie, houten aanvulling van je woning is een bijgebouw de juiste beslissing. Het is bovendien de ideale manier om extra ruimte te creëren zonder in te boeten op stijl. Garden LUX zorgt er namelijk voor dat het bijgebouw perfect aansluit op de architectuur van je huidige woning, zodat alles een vlekkeloos geheel vormt.

En of je nu liever een klassieke look, een moderne uitwerking of landelijke constructie ziet, we hebben voor elk wat wils. Bovendien bestaan al onze creaties uit de beste materialen en garanderen wij kwaliteit van de bovenste plank. Dat geldt trouwens ook voor onze service. We zoeken dan ook met plezier samen met jou naar de uitvoering die uitstekend bij je past en staan je graag bij met onze expertise.

Van zo’n houten bijgebouw kunnen genieten is een droom die trouwens heel snel in vervulling kan gaan. Kom gewoon een keertje bij ons langs. Ons professionele team staat namelijk klaar om samen met jou de juiste keuze te maken. Van begin tot einde, bij ons ben je in goede handen.