WELKOM OP ONS TOONPARK TE WUUSTWEZEL

Een passie voor hout, al 25 jaar lang!

Sinds 1996 kan je bij Garden LUX terecht voor de houten constructie van je dromen. Ons vakmanschap en onze jarenlange ervaring zorgen er dan ook voor dat we dé expert zijn in het realiseren van prachtige tuinhuizen, blokhutten, carports, terrasoverkappingen en bijgebouwen uit hout. Dat gebeurt steeds volledig in lijn met de stijl van jouw woning én met de meest hoogwaardige houtsoorten. Allemaal om jou ten volle te kunnen laten genieten!

Heb jij een houten droom? Onze ervaren experts komen bij je langs in Antwerpen, Brasschaat, Schilde, Kapellen, Schoten, Wuustwezel en Brecht om de constructie met zorg en passie op te bouwen. Hierbij zorgen wij ook voor een totaalconcept indien gewenst. De afbraak, afvoer en funderingswerken nemen wij dan voor onze rekening. Wil je liever zelf aan de slag? Dat kan ook! Bij Garden LUX kan je namelijk terecht voor exclusieve bouwpakketten voor zelfbouwers.

Of je nu al weet wat je wilt of er nog niet helemaal uit bent, in ons ontzettend ruime toonpark word je gegarandeerd laaiend enthousiast. Laat je inspireren door tuinconstructies in de meest uiteenlopende stijlen en vormen. Hier vind je namelijk meer dan 30 modellen! Daarbij adviseren we je ook met plezier bij je aankoop. Elke vraag beantwoorden we met de grootste zorg en we verzekeren de perfecte balans tussen stijl, functionaliteit én budget.

Kom snel langs voor een gratis offerte of meer informatie.

Tot binnenkort,
Nick & Ann
Zaakvoerders Garden LUX

Garden LUX

Een offerte op maat nodig?

Wij komen graag bij je langs om samen te ontdekken hoe we jouw droomproject kunnen realiseren.

Contacteer ons