WELKOM OP ONS TOONPARK TE WUUSTWEZEL

Een klassieke stijl

Kunnen rustieke materialen je wel bekoren en zie je de Engelse stijl graag? Dan is de luxueuze uitstraling van een klassiek tuinhuis volledig wat je zoekt. Werk met glazen schuifwanden om dat buitengevoel toch te behouden, maar gezellig afgeschermd binnen te genieten. Kies uit verschillende houtsoorten zoals Franse Eik, de populaire loofhoutsoort die licht- tot goudbruin of rozebruin kleurt. Ideaal voor een klassieke constructie.

Dat is trouwens een look die geliefd is bij het merendeel van de mensen en die volledig tijdloos is. Weet je dus niet goed welke richting je moet uitgaan? Dan is een klassiek exemplaar een veilige optie. Toch heb jij nog uitgebreid de keuze om het volledig aan te passen aan jouw behoeftes en smaak én aan het design van je woning. En ook daar helpen wij je graag mee.

Wil jij graag zo’n klassiek tuinhuis in je tuin? Haal dan alvast wat inspiratie uit onze realisaties of kom gewoon eens een keertje langs in onze toonparken. Hier vind je namelijk meer dan 30 modellen in de meest uiteenlopende stijlen en vormen. Daarnaast helpen we je graag met professioneel advies om de constructie van je dromen samen te stellen!