WELKOM OP ONS TOONPARK TE WUUSTWEZEL

Een modern plan

Op zoek naar een mooi plekje om je wagen te beschermen tegen weer en wind, maar wil je niet inboeten op design? Dan is een moderne carport zeker het overwegen waard. Of je die nu naadloos laat aansluiten aan je woning of eerder een vrijstaande constructie verkiest, bij elke optie is het van groot belang dat de carport een mooi geheel vormt met de moderne uitstraling van je woning. Eender welke kleur je gevel ook heeft, er is een houtsoort die er uitstekend bij past.

Zo bestaat er bijvoorbeeld Padoek, een intens koraalrode variant van hout die verkleurt onder invloed van licht en vocht naar bruingrijze tinten. Maar ook voor een lichtere variant hebben wij tal van alternatieven beschikbaar. Wij luisteren dan ook met plezier naar het beeld dat jij in gedachten hebt en begeleiden je in het maken van de juiste keuze.

Wil jij graag zo’n moderne carport? Haal dan alvast wat inspiratie uit onze realisaties of kom gewoon eens een keertje langs in onze toonparken. Hier vind je namelijk meer dan 30 modellen in de meest uiteenlopende stijlen en vormen. Daarnaast helpen we je graag met professioneel advies om de constructie van je dromen samen te stellen!