Op zaterdag is ons toonpark te Wuustwezel open op afspraak

Toonpark Rijkevorsel opening voorzien voorjaar 2022 !

Een klassieke uitvoering

Optimaal genieten van je terras? Dan zit je goed met een klassieke terrasoverkapping. Zelfs als het zonnetje niet schijnt. Want ook dan maak jij gezellige herinneringen buiten dankzij deze realisatie. Die kan trouwens uit heel wat houtsoorten opgetrokken worden, zoals bijvoorbeeld Franse Eik. Een klassieker die sterk en hard is en verfijnde afwerkingsmogelijkheden biedt. Of kies jij liever iets anders? Ook dat is geen probleem.

Een klassieke terrasoverkapping past namelijk bij elke klassieke woning. Je moet er alleen voor zorgen dat de constructie aansluit bij jouw huis, zodat de combinatie een mooi geheel vormt. Hierbij staan we je met plezier bij. We zorgen ervoor dat alles wordt afgestemd op jouw stijl en smaak om tot een verbluffend eindresultaat te komen, dat perfect geïntegreerd is in de omgeving.

Wil jij graag zo’n klassieke terrasoverkapping? Haal dan alvast wat inspiratie uit onze realisaties of kom gewoon eens een keertje langs in onze toonparken. Hier vind je namelijk meer dan 30 modellen in de meest uiteenlopende stijlen en vormen. Daarnaast helpen we je graag met professioneel advies om de constructie van je dromen samen te stellen!