WELKOM OP ONS TOONPARK TE WUUSTWEZEL

Een landelijk model

Wil je de ideale beschutting voor je auto vinden die volledig op maat van jouw woning wordt gemaakt? Dan is een landelijke carport het antwoord op jouw vraag. Als je een ontwerp selecteert in hetzelfde genre als je huis, past dat bovendien perfect in het decor van de omgeving. Hierbij heb je de keuze uit een vlak- of zadeldak om de constructie helemaal naar jouw wens af te werken. Maar dat kan ook door de houtsoort te personaliseren.

Zo kan je bijvoorbeeld gaan voor het kwalitatieve Afrormosia, een zeer duurzame, goudbruine Afrikaanse houtsoort die alleen maar mooier wordt met de jaren. Ook Franse Eik en Larikshout zijn uitstekende opties. Wij hebben voor elk wat wils en personaliseren de carport tot in de puntjes. Zo ben je zeker dat het niet enkel voor je wagen een prachtige aanwinst is, maar ook voor je huis!

Wil jij graag zo’n landelijke carport? Haal dan alvast wat inspiratie uit onze realisaties of kom gewoon eens een keertje langs in onze toonparken. Hier vind je namelijk meer dan 30 modellen in de meest uiteenlopende stijlen en vormen. Daarnaast helpen we je graag met professioneel advies om de constructie van je dromen samen te stellen!