Op zaterdag is ons toonpark te Wuustwezel open op afspraak

Toonpark Rijkevorsel opening voorzien voorjaar 2022 !

Bescherm tegen weer en wind met een carport

Heb je geen garage aan je woning, maar wil je jouw wagen toch beschermen tegen het Belgische klimaat? Een goed idee, want in de herfst en winter kan het er al eens lelijk aan toegaan. Maar ook bijvoorbeeld april staat gekend om zijn grillen. Een duurzame carport is dan ook de ideale oplossing het hele jaar rond.

Bovendien kan je die carport perfect laten aansluiten bij de stijl en de architectuur van je woning. Modern, klassiek of eerder landelijk? Bij ons vind je gegarandeerd wat je zoekt. Wie voor een carport van Garden LUX kiest, opteert dan ook resoluut voor een fantastische kwaliteit. Daarnaast zorgen wij ook steeds voor een stijlvol resultaat. En heb je er eentje op maat nodig? Ook dan helpen onze specialisten je graag met hun expertise.

Van zo’n carport kunnen genieten is een droom die trouwens heel snel in vervulling kan gaan. Kom gewoon een keertje bij ons langs. Ons professionele team staat namelijk klaar om samen met jou de juiste keuze te maken. Van begin tot einde, bij ons ben je in goede handen.