WELKOM OP ONS TOONPARK TE WUUSTWEZEL

Een moderne look

Ben jij fan van een strak design, maar wel in combinatie met de meest kwalitatieve houtsoorten? Dan is een modern tuinhuis de richting die je het best opgaat. De verticale of horizontale belijningen vormen namelijk een mooi geheel met de warme, authentieke uitstraling van het hout. Hou het sober en laat het ontwerp voor zich spreken, of ga voor een dynamische mix van materialen met mooie glaspartijen en bijvoorbeeld een schuifdeur in de voorgevel van je tuinhuis.

Bovendien zorgt zo’n moderne realisatie in je tuin voor heel wat sereniteit. Het past dus perfect bij bescheiden tuinontwerpen, maar kan ook rust brengen in een imponerende groenzone. Wij zorgen ervoor dat het bij de stijl van je woning past en volledig naar jouw smaak is. Je kan hierbij ook kiezen uit verschillende houtsoorten ter personalisatie.

Wil jij graag zo’n modern tuinhuis in je tuin? Haal dan alvast wat inspiratie uit onze realisaties of kom gewoon eens een keertje langs in onze toonparken. Hier vind je namelijk meer dan 30 modellen in de meest uiteenlopende stijlen en vormen. Daarnaast helpen we je graag met professioneel advies om de constructie van je dromen samen te stellen!