Op zaterdag is ons toonpark te Wuustwezel open op afspraak

Toonpark Rijkevorsel opening voorzien voorjaar 2022 !

Een moderne structuur

Een extra ruimte in je tuin die niet alleen handig is, maar er ook aantrekkelijk uitziet? Dan is een modern bijgebouw alles waar je van droomt! Zeker voor zij die houden van een ultrastrak houtdesign. Bij deze realisatie zijn de symmetrische lijnen op zich dan ook al voldoende en worden overbodige tierlantijntjes achterwege gelaten. Genieten gebeurt hier in z’n puurste vorm. Het hele jaar lang. Of je nu kiest voor een open of gesloten plan met eventuele schuifdeuren.

Want die keuze laten we volledig aan jou over, natuurlijk onder onze vakkundige begeleiding. Zo stellen wij je met plezier alle mogelijke opties voor. En dat zijn er heel wat! Wij willen dan ook dat de uiteindelijke constructie helemaal jouw smaak weerspiegelt, zodat het een plek is waar je zorgeloos kan genieten en volledig tot rust kan komen.

Wil jij graag zo’n modern bijgebouw? Haal dan alvast wat inspiratie uit onze realisaties of kom gewoon eens een keertje langs in onze toonparken. Hier vind je namelijk meer dan 30 modellen in de meest uiteenlopende stijlen en vormen. Daarnaast helpen we je graag met professioneel advies om de constructie van je dromen samen te stellen!