Op zaterdag is ons toonpark te Wuustwezel open op afspraak

Toonpark Rijkevorsel opening voorzien voorjaar 2022 !

Een landelijke vormgeving

Is een sfeervolle uitstraling voor jou het belangrijkste? Dan zit je met een landelijk tuinhuis goed. Bovendien hebben ze meestal een zadeldak, het meest voorkomende dak in België. Typerend voor deze stijl is trouwens dat je er heel veel kanten mee uitkan. Ook op gebied van houtsoorten. Zo is Larikshout, de hardste Europese naaldhoutsoort, een uitstekende keuze. De kleur hiervan varieert van roodachtig bruin tot geelachtig wit.

Toch zijn er nog andere varianten die mooi aansluiten op die look. Deze traditionele keuze ziet er dan ook enorm knap uit in elke tuin, maar het leukste is als je woning eveneens een landelijk ontwerp heeft. Dan vormt alles een piekfijn geheel samen. Wij luisteren daarom graag naar jouw wensen en zorgen voor een concept dat volledig afgestemd is op jouw voorkeuren.

Wil jij graag zo’n landelijk tuinhuis in je tuin? Haal dan alvast wat inspiratie uit onze realisaties of kom gewoon eens een keertje langs in onze toonparken. Hier vind je namelijk meer dan 30 modellen in de meest uiteenlopende stijlen en vormen. Daarnaast helpen we je graag met professioneel advies om de constructie van je dromen samen te stellen!