Op zaterdag is ons toonpark te Wuustwezel open op afspraak

Toonpark Rijkevorsel opening voorzien voorjaar 2022 !

Een moderne realisatie

Het hele jaar lang genieten van het buitenleven? Dan kan je het best een moderne terrasoverkapping laten installeren die volledig in lijn ligt met het design van je woning. Geniet van gezellige momenten buiten, samen met vrienden en familie of alleen. Zelfs als het Belgische weer even niet meezit. Je zit namelijk beschut tegen weer en wind en hebt toch de voordelen van dat sfeervolle buitengevoel. Zeker de moeite waard dus als je graag in je tuin vertoeft.

Met een strak design kan je er ook van uitgaan dat de terrasoverkapping past bij het uitzicht van je huis. Wij zorgen er trouwens voor dat alle details op elkaar afgestemd worden en geven je de keuze uit de meest kwalitatieve houtsoorten. De mogelijkheden zijn eindeloos en jij beslist! Geen idee waar te beginnen? Geen paniek! Wij begeleiden je waar nodig.

Wil jij graag zo’n moderne terrasoverkapping? Haal dan alvast wat inspiratie uit onze realisaties of kom gewoon eens een keertje langs in onze toonparken. Hier vind je namelijk meer dan 30 modellen in de meest uiteenlopende stijlen en vormen. Daarnaast helpen we je graag met professioneel advies om de constructie van je dromen samen te stellen!