Op zaterdag is ons toonpark te Wuustwezel open op afspraak

Toonpark Rijkevorsel opening voorzien voorjaar 2022 !

​Een klassieke samenstelling

Een stijlvolle oase van rust in je tuin? Dan is het een goed idee om een klassiek bijgebouw te laten realiseren als gastenverblijf, een buitenkeuken of extra plezier aan het zwembad… Welke invulling je er ook aan geeft, deze exclusieve plaats wordt zeker een bron van onvergetelijke herinneringen! Hierbij kies je wel best voor een look die het karakter van je woning doortrekt. Zo maakt de realisatie niet enkel indruk, maar sluit die ook naadloos aan op je huis.

Om er zeker van te zijn dat alles een mooi geheel vormt, bieden wij enkel de beste houtsoorten aan, zoals Western Red Cedar: een lichte variant met zijdeglans die natuurlijk vergrijst. Iets anders in gedachten? Dan bespreken wij graag met jou de mogelijkheden, want wij zorgen ervoor dat alles volledig naar jouw wens is. Van begin tot einde.

Wil jij graag zo’n klassiek bijgebouw? Haal dan alvast wat inspiratie uit onze realisaties of kom gewoon eens een keertje langs in onze toonparken. Hier vind je namelijk meer dan 30 modellen in de meest uiteenlopende stijlen en vormen. Daarnaast helpen we je graag met professioneel advies om de constructie van je dromen samen te stellen!