Op zaterdag is ons toonpark te Wuustwezel open op afspraak

Toonpark Rijkevorsel opening voorzien voorjaar 2022 !

​Een landelijke vorm

Een afgezonderd plekje in je tuin met charmante accenten? Dan is een landelijk bijgebouw een echte meerwaarde. Zo’n model met Engelse invloeden verzacht het uitzicht van moderne ontwerpen en verhoogt het countrygehalte in een landelijk decor. Iedereen heeft dus baat bij de constructie van die extra ruimte. Of het nu is om languit te loungen of gezellig buiten te dineren, jij kiest waarvoor die bijkomende plek benut wordt.

Net zoals de afwerking van die nieuwe droom. Ga jij voor Iroko? Een donkerbruin loofhout dat prachtig en egaal vergrijst in de loop der jaren. Of valt je oog op iets anders? De details bespreken we graag samen met jou om tot een indrukwekkende realisatie te komen. Wij gaan namelijk tot het uiterste om te zorgen dat het bijgebouw tot in de kleinste details is wat je in gedachten had.

Wil jij graag zo’n landelijk bijgebouw? Haal dan alvast wat inspiratie uit onze realisaties of kom gewoon eens een keertje langs in onze toonparken. Hier vind je namelijk meer dan 30 modellen in de meest uiteenlopende stijlen en vormen. Daarnaast helpen we je graag met professioneel advies om de constructie van je dromen samen te stellen!