Op zaterdag is ons toonpark te Wuustwezel open op afspraak

Toonpark Rijkevorsel opening voorzien voorjaar 2022 !

​Een landelijke constructie

Heb jij een terras waar je graag elk seizoen gebruik van zou willen maken? Dan is een landelijke terrasoverkapping een slimme keuze, want die biedt namelijk vele mogelijkheden. Als je dan ook nog een hoogwaardige houtsoort selecteert, wordt een lange levensduur gegarandeerd. Zo geniet je het hele jaar rond én voor een hele lange periode van de voordelen van de buitenlucht. De ultieme buitenbeleving start dus met de realisatie van een terrasoverkapping!

Daarbij helpen wij je met elk detail. Een vlak- of zadeldak? Een lichte of donkere tint hout? Ramen of niet? Slechts enkele knopen die doorgehakt moeten worden voor een ontwerp dat volledig naar jouw wens is én perfect bij het landelijke karakter van je woning past. Dat is namelijk het allermooiste. Natuurlijk begeleiden wij je in het maken van de juiste keuze.

Wil jij graag zo’n landelijke terrasoverkapping? Haal dan alvast wat inspiratie uit onze realisaties of kom gewoon eens een keertje langs in onze toonparken. Hier vind je namelijk meer dan 30 modellen in de meest uiteenlopende stijlen en vormen. Daarnaast helpen we je graag met professioneel advies om de constructie van je dromen samen te stellen!