Op zaterdag is ons toonpark te Wuustwezel open op afspraak

Toonpark Rijkevorsel opening voorzien voorjaar 2022 !

Maak het gezellig met een blokhut

Wil je het buitenleven nog aangenamer maken met een blokhut? Wij zorgen ervoor! Maar eerst geven we je alvast wat meer info over hoe zo’n constructie tot stand komt. Een blokhut is technisch gezien namelijk opgebouwd uit houten balken die op elkaar worden gestapeld. De hoeken grijpen in elkaar waardoor je een stevige constructie krijgt. Dat zie je trouwens ook terug aan de buitenkant waar vaak de zijkanten uitsteken. De massieve houten wanden zorgen bovendien voor een redelijk goede isolatie. Vaak heeft een blokhut ook een overstekend dak.

Qua uiterlijk heeft een blokhut dikwijls een meer robuuste en traditionele uitstraling, maar bij Garden LUX kan je voor elke stijl terecht. Klassiek, modern, landelijk… we zorgen voor een blokhut op jouw maat én smaak.

Van zo’n blokhut kunnen genieten is een droom die trouwens heel snel in vervulling kan gaan. Kom gewoon een keertje bij ons langs. Ons professionele team staat namelijk klaar om samen met jou de juiste keuze te maken. Van begin tot einde, bij ons ben je in goede handen.