Op zaterdag is ons toonpark te Wuustwezel open op afspraak

Toonpark Rijkevorsel opening voorzien voorjaar 2022 !

Een landelijk concept

Optimaal gebruik maken van je tuin? Dat doe je door een landelijke blokhut te laten installeren uit duurzaam én kwalitatief hout. Wat dacht je van Afrormosia? Een houtsoort die typische strepen of vlamtekeningen vertoont en goed bestand is tegen vocht, verwering of kromwerk. Maar er zijn ook nog andere varianten die het landelijke karakter ondersteunen. Ook alternatieve kenmerken zoals het dak en de ramen zorgen voor die typische uitstraling.

Allemaal dingen waarbij wij je met plezier bijstaan tijdens de selectie ervan. Er zijn namelijk heel wat opties beschikbaar, maar met onze ervaring maken wij het proces gemakkelijker voor jou. Toch boeten wij hierbij niet in op jouw wensen. We zorgen namelijk dat de realisatie volledig jouw stijl weerspiegelt en afgestemd is op het landelijke ontwerp van je woning.

Wil jij graag zo’n landelijke blokhut in je tuin? Haal dan alvast wat inspiratie uit onze realisaties of kom gewoon eens een keertje langs in onze toonparken. Hier vind je namelijk meer dan 30 modellen in de meest uiteenlopende stijlen en vormen. Daarnaast helpen we je graag met professioneel advies om de constructie van je dromen samen te stellen!