Op zaterdag is ons toonpark te Wuustwezel open op afspraak

Toonpark Rijkevorsel opening voorzien voorjaar 2022 !

Creëer extra ruimte met een tuinhuis

Wil je het buiten graag gezelliger maken met een tuinhuis? Garden LUX zorgt ervoor. Bovendien is dit extra plekje een goede investering, want het heeft een onweerstaanbare meerwaarde voor je tuin. Je keuze maak je uit ons uitgebreide gamma kwaliteitsvolle tuinhuizen. En of je nu eerder een klassieke look verkiest, het toch graag wat moderner hebt of liever voor een landelijke stijl gaat, voor alle smaken hebben wij een oplossing.

Wist je trouwens dat je gedroomde tuinhuis via een houtskeletbouw of stapelbouw tot stand komt? Een kleine ingreep die een wereld van verschil kan maken! Deze constructie is namelijk ideaal voor de opslag van al je tuinmateriaal, als hobbyruimte of zelfs als kantoor/atelier. Het wordt vast en zeker een ruimte waarvan je nooit wist dat je ze zo nodig had!

Van zo’n tuinhuis kunnen genieten is een droom die trouwens heel snel in vervulling kan gaan. Kom gewoon een keertje bij ons langs. Ons professionele team staat namelijk klaar om samen met jou de juiste keuze te maken. Van begin tot einde, bij ons ben je in goede handen.