WELKOM OP ONS TOONPARK TE WUUSTWEZEL

Een klassiek ontwerp

Een plek waar je dingen kwijt kan, maar die er ook nog gezellig uitziet? Dan is een klassieke blokhut in je tuin gegarandeerd iets voor jou! Daarnaast kan je het ook gebruiken als je hobby-, fitness- of gastruimte. Alles is mogelijk! Laat hem vervaardigen uit Larikshout: een variant met een rechte draad, een fijne tot matige grove nerf en een mooie vlamstructuur. Of verkies je toch een andere houtsoort? De keuze is enorm uitgebreid en er is voor elk wat wils.

Hierbij garanderen wij wel bij elke optie dat de kwaliteit van het hout subliem is. Daar moet jij je dus geen zorgen over maken. Het enige wat van jou verwacht wordt, is de beslissing van de kleur en andere details. Een moeilijke keuze? Wij staan je steeds bij om ervoor te zorgen dat de blokhut een mooi geheel vormt met je woning.

Wil jij graag zo’n klassieke blokhut in je tuin? Haal dan alvast wat inspiratie uit onze realisaties of kom gewoon eens een keertje langs in onze toonparken. Hier vind je namelijk meer dan 30 modellen in de meest uiteenlopende stijlen en vormen. Daarnaast helpen we je graag met professioneel advies om de constructie van je dromen samen te stellen!